Cupcakes cu migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri cu migdale stivuite

Cupcakes cu migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri cu migdale stivuite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri cu migdale stivuite. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 48. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână vopsea vegetală peach, sare, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Bezea De Migdale-Zmeură, Bezea de migdale cu Sorbet de zmeură, și Tort De Bezea De Migdale Cu Cremă De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Line mini cupcake tigăi cu 48 de garnituri mini cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
În vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, crema untul și zahărul la viteză medie până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați ouăle 1 odată, răzuind vasul după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați extractele de vanilie și migdale. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare. Alternați plierea amestecului de lapte și făină în amestecul de unt. Umpleți garniturile de cupcake la jumătate și coaceți timp de 12 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(23)(23)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Pentru asamblare: înmuiați partea superioară a fiecărui cupcake în glazura de zmeură, asigurându-vă că acoperiți întregul vârf al tortului până la marginea hârtiei. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare, introduceți o păpușă generoasă din bezea elvețiană de lavandă palidă în centrul tortului, păstrând vizibilă o margine a glazurii de zmeură. Topiți bezea Elvețiană cu piersica stivuită și tortul cu migdale verzi. Folosind o perie mică de patiserie, glazurați fiecare zmeură cu gem de zmeură și stați deasupra tortului. Praf ușor partea superioară a fiecărui cupcake cu ciocolată neagră dulce-amăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
(23)(23)
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Puneți gemul într-o cratiță mică. Se dizolvă gemul în lichid la foc mic, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Combinați albușurile de ou, zahărul și sarea într-un bol rezistent la căldură al unui mixer în picioare așezat peste o tigaie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Bateți constant până când amestecul este cald la atingere și zahărul s-a dizolvat. (Amestecul trebuie să se simtă complet neted atunci când este frecat între vârful degetelor.) Atașați vasul la mixerul prevăzut cu accesoriul pentru tel. Pornind de la viteză mică și crescând treptat până la viteză medie-mare, amestecați până se formează vârfuri rigide, dar nu uscate. Continuați să amestecați până când amestecul este pufos și lucios și complet rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Adăugați câteva picături de colorant vegetal violet și amestecați bine până la o culoare ușoară de lavandă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 tăvi cu jumătate de foaie cu covorașe din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Cerneti impreuna faina si sarea intr-un bol mic si dati deoparte. În vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete, bateți pasta de migdale și zahărul împreună până se formează mici firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Adăugați untul și bateți la viteză mare până când amestecul este combinat. Răsturnați bolurile și adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând până când fiecare este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
13
Adăugați amestecul de făină în 3 părți, bătând la viteză mică după fiecare adăugare. Împărțiți bătăile între 2 boluri mici de amestecare. În primul bol, adăugați câteva picături de colorant vegetal piersic în aluat și amestecați bine până la o culoare piersică palidă. În al doilea castron, adăugați câteva picături de colorant vegetal verde și amestecați bine până la o culoare verde pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
14
Întindeți fiecare aluat pe tăvile de foi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
15
Coaceți timp de 10 minute. Când este răcit, tăiați tortul cu piersici folosind un tăietor de patiserie rotund de 1 inch și tăiați tortul verde folosind un tăietor de patiserie rotund de 1/2 inch. Stivați prăjiturile verzi deasupra prăjiturilor cu piersici și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Ingrediente

2(poate fi sau trece)1/4 cană nuci de macadamia măcinate1/4 cană nuci de macadamia măcinate198Nuci de orice fel (tocate)pastă de migdalepastă de migdale11 kilogram de dovlecel,piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari1bar ciocolată neagră dulce-amăruie, pentru garniturăbar ciocolată neagră dulce-amăruie, pentru garnitură5mariTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opționalTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opțional3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)5crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală5526 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală48Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColorant vegetal purpuriuColorant vegetal purpuriu48Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColorant vegetal verdeColorant vegetal verde227Nuci de orice fel (tocate)Ulei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire48Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColorant vegetal PeachColorant vegetal Peach1halbăzmeură proaspătă, pentru garniturăzmeură proaspătă, pentru garnitură1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirigem de zmeură fără semințegem de zmeură fără semințe48Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGem de zmeură, pentru garniturăGem de zmeură, pentru garnitură0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1pinchSare de vârfSare de vârf1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr extrafinzahăr extrafin4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr extrafinzahăr extrafin1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(1 1/2 bețe) unt nesărat, înmuiat(1 1/2 bețe) unt nesărat, înmuiat3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(3 bastoane) unt nesărat, înmuiat(3 bastoane) unt nesărat, înmuiat1(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții48
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista