Cupcakes Cu Mentă De Ciocolată

Cupcakes Cu Mentă De Ciocolată
Cupcakes cu mentă de ciocolată este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 492 de fani. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream, Cupcakes cu mentă cu Ganache de ciocolată neagră cu mentă, și Cupcakes cu mentă cu Ganache de ciocolată neagră cu mentă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul și linia de formă pentru brioșe: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Pregătiți o formă de brioșă căptușind-o cu căptușeli pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Topiți ciocolata și untul în cazan dublu: folosiți un cazan dublu sau adăugați un centimetru sau doi de apă într-o cratiță de dimensiuni medii și așezați un castron metalic peste el, aducând apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați unt (tăiat în bucăți), ciocolată, cacao în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Pe măsură ce untul și ciocolata se topesc, bateți până când ingredientele sunt bine combinate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la atingere.
6
Bateți ingredientele uscate: într-un castron mic, amestecați energic făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Bateți ouăle, sarea, zahărul, extractul de mentă, apoi adăugați amestecul de ciocolată: într-un castron mare (puteți folosi un mixer), bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați sarea, zahărul, extractul de mentă și bateți până se combină bine. Adăugați încet amestecul de unt de ciocolată și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
9
Combinați ingredientele uscate și umede, smântâna: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
10
Se adaugă jumătate din amestecul de făină cernută, se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
11
Se amestecă în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
12
Se amestecă amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
13
Coaceți: lingurați aluatul uniform în cupele de brioșe căptușite.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pentru PetreceriPentru Petreceri
14
Se introduce în cuptor în raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
15
Se coace la 350 de grade F timp de 18-20 de minute, până când vârfurile revin la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
1
Lăsați să se răcească în formă de briose pe un raft timp de 15 minute. Apoi scoateți ușor cupcakes-urile din tablă și lăsați-le să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
2
Folosiți glazură la alegere, aromată cu puțin extract de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
3
Se ornează cu puțină mentă proaspătă. Urmează rețete pentru glazură simplă cu cremă de unt sau cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
Într-un mixer electric, bateți untul (dacă faceți cremă de unt) sau untul și crema de brânză (dacă faceți glazură de brânză cremă) la viteză medie până la crem. Bateți în lapte (dacă faceți cremă de unt) și extract de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Extract De MentăExtract De Mentă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați încet zahărul pudră la viteză mică, oprindu-vă din când în când pentru a răzui părțile laterale ale vasului, până când este ușor și pufos. Gustați și adăugați mai mult extract de mentă dacă nu este suficient de mentă pentru dvs. sau zahăr pudră dacă nu este suficient de dulce pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Extract De MentăExtract De Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cupcakes în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista