Cupcakes Cu Malț De Ciocolată Mată
Reteta prajiturele de malț de ciocolată mată este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 17 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 163 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte praf malț cu aromă de ciocolată, ulei vegetal, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată, Cupcakes Cu Malț De Ciocolată, și Cupcakes Cu Malț De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de cupe de brioșă de dimensiuni normale de la linia 16, cu cupe de copt din hârtie. În castron mare, bate toate ingredientele cupcake cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional. Lingurați uniform în căni de briose.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți imediat din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În castron mediu, se amestecă împreună lapte praf malț și lapte; lasa sa stea 5 minute.
Adăugați ingredientele de îngheț rămase; bateți cu mixerul electric la viteză medie 1 până la 2 minute sau până la omogenizare.
Întindeți glazura peste cupcakes.