Cupcakes cu macaroane cu ciocolată

Cupcakes cu macaroon cu ciocolată este o rețetă americană care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 94 de calorii . Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de albușuri, zahăr, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Funcționează bine ca desert ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ prăjitură de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu prăjituri macaroon cu ciocolată , macaron cu unt și cocos și prăjituri macaroon .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați albușurile, oul, sosul de mere și vanilia.
Combinați făina, zahărul, cacao și bicarbonatul de sodiu; se adauga treptat in amestecul de albusuri alternat cu zara. Pune jumătate din aluat în 18 căni de brioșe acoperite cu spray de gătit.
Într-un alt bol, bate brânza ricotta, zahărul și albușul până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos și se extrage. Puneti 1 lingura in centrul fiecarei cani de briose.
Umpleți cupele pentru brioșe pe două treimi cu aluatul rămas.
Coaceți la 350° timp de 28-33 de minute sau până când o scobitoare introdusă în cupcake iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe grătare; se răcește complet. Pudrați cu zahăr de cofetă.