Cupcakes cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie

Cupcakes cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie
Cupcakes cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 388 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cupcakes cu afine de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Cupcakes cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Cupcakes cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Linia 2 (12 puțuri) Tigăi pentru brioșe cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați 1 1/4 căni de zahăr și unt în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când amestecul este aerisit și deschis la culoare, aproximativ 5 până la 7 minute. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului.Readuceți mixerul la viteză medie și adăugați gălbenușurile de ou 1 la un moment dat, așteptând ca fiecare gălbenuș să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați coaja și vanilia și bateți până se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați o treime din amestecul de făină rezervat și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați jumătate din lapte și amestecați până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și laptele, alternând între fiecare, până când toate ingredientele sunt încorporate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
7
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.Spălați și uscați vasul mixerului de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
8
Așezați albușurile în castron, atașați-l la mixerul standului și montați mixerul cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
9
Bateți albii cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 45 de secunde până la 1 minut în plus. Oprește mixerul.Folosind o spatulă de cauciuc, pliați un sfert din albușurile de ou în aluatul rezervat până se încorporează uniform; îndoiți ușor albușurile rămase până când sunt combinate și nu rămân buzunare de alb.Împărțiți aluatul între puțurile de briose (puțurile vor fi aproximativ pe jumătate pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Așezați tigăile pe raft una lângă alta și coaceți, rotind tigăile din față în spate și dintr-o parte în alta la jumătatea timpului de gătit, până când cupcakes-urile se rumenesc ușor și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, aproximativ 16 până la 18 minute în total.Puneți tigăile pe o grătar și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1
Așezați crema de brânză și untul în vasul curat al mixerului de suport, montați mixerul cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este ușor, pufos și complet încorporat, aproximativ 3 minute.Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
2
Adăugați zahărul pudră, vanilia și coaja și sucul de lămâie. Întoarceți mixerul la scăzut și amestecați până când zahărul este încorporat, aproximativ 30 de secunde.Opriți mixerul și răzuiți din nou părțile laterale ale bolului și ale paletei. Rotiți mixerul la viteză medie-mare și amestecați până când glazura este cremoasă și pufoasă, aproximativ 3 minute.Înghețați cupcakes-urile răcite și presărați cu ghimbirsnap firimituri, dacă se utilizează. Dacă nu intenționați să mâncați cupcakes-urile în decurs de 4 ore, puneți-le la frigider până când glazura este rigidă, apoi cortați liber cu folie de plastic timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap FirimituriGingersnap Firimituri
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
SucSuc
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Lăsați cupcakes-urile să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 45 de minute pentru a scoate frigul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista