Cupcakes cu Lemon Curd
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți cupcakes cu Lemon Curd acasă. Acest desert are 254 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de coajă de lămâie, bicarbonat de sodiu, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes cu strat de lemon curd cu glazură de căpșuni , rulada de prăjitură de lămâie cu umplutură de lemon curd și prăjitură de migdale cu cremă de lămâie Meyer și gel de zmeură .
Instrucțiuni
Pentru lemon curd, într-o cratiță grea, gătiți și amestecați zahărul, sucul de lămâie și untul până se omogenizează. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ou; întoarce totul la tigaie. Se aduce la fierbere blând, amestecând constant; gătiți încă 2 minute sau până se îngroașă. Se amestecă coaja de lămâie. Se răcește timp de 10 minute. Se acopera si se da la rece 1-1/2 ora sau pana se ingroasa.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Adaugam ouale pe rand batand bine dupa fiecare.
Adăugați vanilia și coaja de lămâie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu zară.
Umpleți pahare pentru brioșe tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic; introduceți un vârf rotund mic de patiserie. Umpleți punga cu lemon curd. Introduceți vârful 1 inch în centrul fiecărui cupcake; umpleți cu caș doar până când blaturile cupcakes încep să crape.
Într-un castron mic, combinați untul, vanilia, sarea, zahărul de cofetă și suficient lapte pentru a obține consistența de glazură. Prăjituri de îngheț. A se păstra la frigider.
Decorați cu flori sau coajă de lămâie, dacă doriți.