Cupcakes Cu Iaurt Cu Zmeură De Lămâie
Rețeta Cupcakes cu iaurt cu zmeură de lămâie ar putea satisface pofta ta americană în jur 1 oră și 30 de minute. Acest desert are 199 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, iaurt original de zmeură, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes cu lămâie cu glazură de iaurt cu vanilie de zmeură, Cupcakes Cu Iaurt Grecesc Cu Glazură De Zmeură, și Iaurt Congelat Cu Lămâie De Zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mică până se combină. Bateți în coaja de lămâie rasă și suficient suc de lămâie la viteză medie până când este pufos și cu consistența dorită a conductelor sau a răspândirii.
Adăugați suficientă culoare galbenă pentru culoarea dorită, bătând la viteză mică până când se amestecă bine.
Pipă sau întinde glazura pe cupcakes. Imediat înainte de servire, garnisiți fiecare cupcake cu mușcături de iaurt înghețat (instrucțiunile de mai jos).