Cupcakes Cu Ghimbir De Dovleac

Cupcakes cu ghimbir de dovleac este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 212 calorii. Un amestec de sare, extract de vanillan, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 8490 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir, Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu cremă de unt de arțar, și Cupcakes Cu Ghimbir Cu Rețetă De Glazură Cu Brânză Cremă De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 24 de căni de brioșă sau tapetați cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Bateți împreună făina, amestecul de budincă, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul măcinat, ienibaharul, cuișoarele și ghimbirul cristalizat într-un castron; pus deoparte.
Bateți untul, zahărul alb și zahărul brun cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în piureul de vanilie și dovleac cu ultimul ou. Se amestecă amestecul de făină, amestecând până se încorporează.
Se toarnă aluatul în cupele de briose pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devin aurii și blaturile revin când sunt presate ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.