Cupcakes Cu Cremă De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu cremă de lămâie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare sunt Cupcakes cu afine de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Cupcakes cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Cupcakes cu lămâie cu glazură de brânză cu cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 24 de căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de brioșă de hârtie.
Pregătiți umplutura bătând 1/4 cană de zahăr, cremă de brânză, 1 lingură de suc de lămâie și 1 linguriță de coajă de lămâie cu un mixer electric până la neted. Scoateți umplutura într-o pungă de patiserie și puneți-o deoparte.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un bol de amestecare; deoparte.
Bateți untul și 1 1/4 căni de zahăr cu un mixer electric într-un bol mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouăle pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în 1/4 cană suc de lămâie și 2 lingurițe de coajă de lămâie cu ultimul ou. Bateți în amestecul de făină, amestecând până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigăi pregătite, umplând cupele de brioșă pe jumătate pline. Pipe aproximativ 1 lingura de umplutura pe centrul de fiecare cupcake, apoi top cu aluat rămase pentru a umple cupa briose 3/4 plin.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile sunt maro auriu deschis, aproximativ 15 minute. Gatiti complet pe un suport de sarma.