Cupcakes Cu Cremă De Dovleac

Cupcakes Cu Cremă De Dovleac
Rețeta Cupcakes cu cremă de dovleac ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 31 minute. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1732 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de vanilie jell-O, cremă de brânză philadelphia, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cupcakes cu ciocolată cu ouă de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac, Cupcakes cu morcovi de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac, și Cupcakes de dovleac cu frisca cu unt de dovleac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
3
Adăugați amestecul de budincă uscată și dovleacul; se amestecă bine. Lingură în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Bateți crema de brânză cu mixerul până devine cremoasă. Se amestecă zahărul și oul; lingura peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Coaceți 18 până la 21 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 5 min.; scoateți pe rafturile de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista