Cupcakes Cu Cremă De Caramel-Dovleac

Cupcakes cu cremă de Caramel-dovleac ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, amestec de prăjituri cu condimente, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, și Cupcakes ușoare de dovleac cu brânză cremă de Caramel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați amestecul de budincă uscată și dovleacul; bate 2 min. Lingură în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie.
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul până când este cremoasă.
Adăugați zahăr; se amestecă bine. Se amestecă în ou. Lingura peste aluat în cupe de briose.
Coaceți 18 până la 21 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 5 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Lingură glazură în castron mediu.
Adăugați biciul rece; bateți până se amestecă.
Se întinde pe cupcakes; stropiți cu topping de caramel.