Cupcakes Cu Conuri De Înghețată
Reteta de înghețată con Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore. Această rețetă face 24 de porții cu 106 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr de cofetărie, conuri de napolitane cu fund plat, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 434 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Conuri De Înghețată, Stropește Cupcakes Cu Conuri De Înghețată, și Funfetti Înghețată Con Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor. Umpleți conurile de înghețată 2/3 pline și puneți-le în tava de copt.
Coaceți în cuptorul de 350 F până se rumenesc și o scobitoare iese curată, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet (asigurați-vă că lăsați spațiu suficient între conuri, astfel încât să nu fie răsturnate).
Într-un castron mare sau vasul unui mixer de stand combinați untul și zahărul, bătând până la lumină și pufos.
Se adaugă vanilia și se amestecă până se combină bine. Împărțiți glazura între mai multe ramekine și adăugați colorant alimentar, după cum doriți.
Odată ce cupcakes s-au răcit complet, înghețați și decorați cu stropi. Magazin acoperit până la două zile.