Cupcakes cu ciocolată cu microunde cu Ganache de ciocolată

Cupcakes cu ciocolată cu microunde cu Ganache de ciocolată
Rețeta Cupcakes cu ciocolată cu microunde cu Ganache de ciocolată ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 699 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână grea, făină de tort, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gilbert Ganache-prajituri prajite: Cupcakes cu ciocolată Seltzer cu Ganache, glazură de banane și banane caramelizate, Cupcakes ganache de ciocolată vegană cu Caramel sărat și cremă de unt de ciocolată neagră, și Cupcakes de ciocolată umplute cu unt de arahide cu glazură de Ganache de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați înghețata de ciocolată, făina și praful de copt într-o cană mare și amestecați cu un tel până când aluatul este neted și nu rămân bucăți de făină. Împărțiți aluatul în două forme de cupcake din silicon de dimensiuni obișnuite. Cuptor cu microunde fiecare separat timp de aproximativ 30 de secunde până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Briose Din SiliconGarnituri De Briose Din Silicon
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Pentru a face ganache, cuptor cu microunde smântână grea timp de aproximativ 30 de secunde până când clocotește, dar înainte de a se vărsa. Puneți ciocolata într-un castron mediu și turnați deasupra smântână grea încălzită. Începeți imediat să amestecați cu o lingură mare de lemn până când se formează ganache netedă. Dacă nu puteți topi complet ciocolata, lipiți-o în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 15 secunde și apoi amestecați din nou. Aveți grijă să nu cuptorul cu microunde ciocolata prea mult timp sau altfel o veți găti prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se pune la frigider timp de aproximativ 30 de minute până la o oră până când ganache începe să devină ferm, dar este totuși maleabil pentru îngheț. Dacă ganache-ul devine prea tare, îl puteți pune din nou la microunde pentru a-l încălzi puțin. Prajiturele Frost cu ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista