Reteta ciocolata prajiturele caramel sărat ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 684 calorii, 4G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, lichiorul de cafea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcakes Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată, și Cupcakes Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 345 de grade F. aliniați o tigaie pentru cupcake cu garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați zahărul, făina, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol. Într-un vas mic la foc mic se încălzească 1 cana de apa, untul si espresso. Nu fierbeți! Doar topiți untul. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Cană Alune Măcinate Fin
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Combinați laptele de unt, ouăle și amestecul de cafea într-un al doilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați ingredientele umede cu ingredientele uscate și amestecați cu un bici până la neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Scoateți aluatul în garniturile de cupcake și coaceți timp de 10 până la 12 minute. Verificați dacă există coacere introducând o scobitoare în cupcakes. Dacă iese curat, sunt gata. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru ganache: într-o oală mică la foc mic, amestecați ciocolata și smântâna până când sunt combinate și netede. Scoate căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați lichiorul de cafea dacă utilizați și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Cafea
8
Pentru a asambla: folosind un corer de mere sau o lingură mică, scoateți un puț mic la jumătatea drumului în centrul cupcakes-urilor. Lingură 1 linguriță de ganache în fântână, precum și perie unele peste partea de sus a cupcakes. Umpleți o pungă de patiserie cu vârful de conducte la alegere cu unt de Caramel sărat. Pipează crema de unt direct deasupra cupcakes-urilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Garnisiți după bunul plac.
10
Încălziți încet crema într-un vas mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
În timp ce încălziți smântâna, într-un alt vas la foc mediu, adăugați o treime din zahăr și sare și amestecați cu o lingură de lemn până la lichid. Continuați să adăugați restul de zahăr în trepte de o treime. Odată ce tot zahărul este dizolvat, continuați să amestecați caramelul până când ajunge la o culoare maro ușor mai închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Opriți focul și adăugați crema fierbinte foarte încet în trepte în timp ce agitați. Fii foarte atent să nu te arzi! Caramelul este gata odată ce crema și caramelul sunt netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
13
Transferați într-un castron pentru răcire. Se lasă 1 oră să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați amestecul de caramel răcit într-un vas de amestecare și cu un atașament cu palete la viteză medie, adăugați untul în trepte. Odată ce crema de unt este netedă, este gata de utilizare.