Cupcakes Cu Caramel Cu Banane
Banana prajiturele caramele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 825 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,06 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de bucăți de bomboane de ciocolată, bicarbonat de sodiu, chipsuri de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Banane-Caramel, Banana Caramele Picnic Cupcakes, și Banana-Toffee Picnic Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie de brioșă de dimensiuni standard cu 12 garnituri de cupcake.
Combinați untul, zahărul brun și zahărul granulat în vasul unui mixer electric cu suport echipat cu accesoriul pentru palete. Crema la viteză medie-mare până când amestecul este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Răsturnați vasul și adăugați piureul de ouă și banane. Crema pentru încă 3 minute. Răsturnați vasul, apoi adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Se amestecă timp de 30 de secunde la viteză mică.
Adăugați bucățile de caramel și laptele de unt. Se amestecă la viteză mică până se combină.
Umpleți garniturile de cupcake pregătite cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până se rumenesc și coapte, aproximativ 25 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru umplutură: amestecați bucățile de dulce de leche și caramele împreună până când sunt complet combinate.
Așezați într-o pungă de patiserie cu un vârf rotund suficient de mare pentru a permite ca bucățile de caramel să treacă fără a fi depuse.
Pentru glazură: într-un bol al unui mixer electric echipat cu o paletă, bateți untul la viteză medie-mare până când este ușor și pufos.
Adăugați crema de brânză și amestecați la viteză medie-mare până când se combină bine și se eliberează. Răsturnați părțile laterale ale bolului mixerului și adăugați zahărul pudră. Se amestecă la viteză mică până se combină bine.
Adăugați extractul de vanilie și bateți la viteză medie-mare timp de 2 minute.
Scoateți din mixer și amestecați dulce de leche cu mâna pentru a crea un aspect marmorat.
Așezați într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare.
Pentru asamblare: folosind un corer de mere, îndepărtați miezul central al cupcakes-urilor și umpleți cu umplutură de caramel dulce de leche. Pipe glazura de brânză cremă de caramel Generos deasupra fiecărui cupcake. Folosind un cuțit de decojit, împingeți ușor înghețata liofilizată pentru a crea bucăți separate.
Așezați 4 bucăți deasupra fiecărui cupcake. Dragați marginea exterioară a fiecărui cupcake în chipsurile de ciocolată miniaturale.