Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu banane umplute cu Marshmallow. Această rețetă face 18 porții cu 381 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cupcakes Cu Banane Umplute Cu Cremă, Cupcakes cu banane cu alune de ciocolată cu glazură de Marshmallow, și Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu glazură de Marshmallow cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375. Căptușiți 18 căni de briose cu căptușeli de hârtie sau folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în banane și vanilie. Într-un alt castron, bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Banane
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Umpleți cupele pregătite cu două treimi.
5
Coaceți 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți untul, crema de marshmallow și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un 1-in. cerc, 1 in. adânc, în partea de sus a fiecărui cupcake. Îndepărtați cu grijă porțiunea tăiată și lăsați-o deoparte. Umpleți cavitatea cu aproximativ 1 linguriță de umplutură. Înlocuiți vârfurile, apăsând ușor în jos. Dollop sau țeavă rămase de umplere peste topuri. Praf cu zahăr de cofetari.