Cupcakes Cheie De Var

Cupcakes Cheie De Var
Cupcakes cheie de var ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare aproximativ două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Coaceți 19 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Cu scobitoare sau frigarui de lemn, străpungeți vârfurile de cupcakes în mai multe locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
5
Într-un castron mic, amestecați 1 cană de zahăr pudră și suficient din cele 2 până la 2 1/2 linguri de suc de lămâie până când glazura este suficient de netedă și subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți și întindeți glazura peste cupcakes. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. La viteză mică, bateți în vanilie și 3 1/2 căni de zahăr pudră până se amestecă; bate la viteză medie până devine pufos. Frost cupcakes, mounding și swirling glazură în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se ornează cu coaja de tei. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista