Cupcakes Cheie De Var
Cupcakes cheie de var ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare aproximativ două treimi.
Coaceți 19 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Cu scobitoare sau frigarui de lemn, străpungeți vârfurile de cupcakes în mai multe locuri.
Într-un castron mic, amestecați 1 cană de zahăr pudră și suficient din cele 2 până la 2 1/2 linguri de suc de lămâie până când glazura este suficient de netedă și subțire pentru a stropi.
Stropiți și întindeți glazura peste cupcakes. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. La viteză mică, bateți în vanilie și 3 1/2 căni de zahăr pudră până se amestecă; bate la viteză medie până devine pufos. Frost cupcakes, mounding și swirling glazură în centru.
Se ornează cu coaja de tei. A se păstra acoperit la frigider.