Cupcake-Ul Tău De Bază Cu Ciocolată (Vegan)
Rețeta Cupcake-ul tău de bază cu ciocolată (Vegan) este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 157 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, oțet de mere, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcake De Bază (Vegan) Cu Ciocolată, Nu-mi vine să cred că este un Cupcake cu ciocolată vegană, și Cupcake De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350.Tapetați o tigaie pentru brioșe cu căptușeli pentru cupcake.
Bateți împreună laptele de soia și oțetul într-un castron mare. Puneți deoparte câteva minute pentru a se coagula.
Adăugați zahărul, uleiul, extractul de vanilie și extractul de migdale în amestecul de lapte de soia. Bate până foamy.In un castron separat, Cerneti impreuna faina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea.
Adăugați în 2 loturi la ingredientele umede. Bateți până nu rămân bulgări mari (câteva bulgări mici sunt în regulă).
Se toarnă în garnituri, umplând trei sferturi din drum.
Coaceți 18 până la 20 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Transferați în raftul de răcire și răciți complet.Îngheț cu Topping de Mousse de ciocolată.