Cupcake Cu Vanilie
Vanilie Cupcake ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 212 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 160 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, extract de vanillan, făină de auto-creștere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Vanilla Cupcake – testul final de Cupcake de vanilie copt de 50 de brutari și numărare, Cupcake-ul de vanilie, și Chili de dovleac cu Abuelita două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de brioșă de 12 căni sau o linie cu căni de copt din hârtie.
Într-un castron mare, amestecați untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Amestecați ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare. Se amestecă vanilia și făina doar până se amestecă. Puneți aluatul în cupele pregătite, împărțind uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile revin când sunt presate ușor, 18 până la 20 de minute. Se răcește în tigaia așezată peste un suport de sârmă. Când se răcește, aranjați cupcakes-urile pe un platou de servire.