Cupcake Cu Kiwi Cu Lămâie
Lemon Kiwi Cupcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 56. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 58 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ouă, kiwi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chili de dovleac cu Abuelita două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, Cupcake de lămâie cu cremă de unt de lămâie, și Lemon Kiwi Pavlova pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Line 56 mini cupcake cupcake de la 3 (24-cupcake) mini cupcake sau brioșe tigăi sau 18 cupcake sau brioșe cupcake de dimensiuni obișnuite de la 2 (12-cupcake) cupcake sau brioșe cupcake cu garnituri de hârtie cupcake.
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un al doilea bol, amestecați ouăle, laptele de unt și uleiul.
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede. Odată ce ingredientele sunt amestecate, adăugați coaja de lămâie și sucul de lămâie și amestecați până se combină.
Coaceți cupcakes-urile până se rumenesc și centrele revin atunci când sunt presate ușor, 16 până la 18 minute pentru minis sau 22 până la 24 de minute pentru cupcakes-urile de dimensiuni obișnuite. Răciți cupcakes-urile în tigăi timp de 5 minute și apoi transferați-le într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Transferați crema de kiwi într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mic și umpleți fiecare cupcake cu o parte din cremă.
Transferați amestecul de bezea într-o pungă de patiserie separată prevăzută cu un vârf rotund mare și pipetați bezea deasupra fiecărui cupcake.
Așezați cupcakes-urile pe foi de copt și coaceți până se rumenesc ușor și se fierb, aproximativ 3 până la 4 minute.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu.
Adăugați amestecul de zahăr, ouă și kiwi. Reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți, amestecând până se îngroașă și acoperă spatele unei linguri de lemn, aproximativ 12 minute. Puneți tigaia peste un castron mare de gheață și continuați să amestecați până când amestecul s-a răcit ușor. Se strecoară amestecul într-un bol curat și se dă la frigider până se îngroașă și se răcește bine.
În vasul unui mixer electric, combinați albușurile de ou și zahărul și bateți până când amestecul este ferm și lucios.