Cum să faci ouă Benedict
Cum să faci ouă Benedict necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 619 calorii, 16g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez, o picătură de cayenne, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. 5115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Copiii Pot Face: Ouă De Biscuiți Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu mic.
Adăugați fâșiile de slănină sau feliile de slănină Canadiană. Se prăjește încet, întorcându-se ocazional, până când slănina se rumeneste pe ambele părți, iar dacă se folosește slănină cu bandă, o mare parte din grăsime este redată (aproximativ 10 minute).
Folosiți clești sau o furculiță pentru a scoate slănina din tigaie, așezată pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Nu turnați grăsimea de slănină rămasă în tigaie pe scurgere! Fie umpleți-l cu prosoape de hârtie când s-a răcit puțin, fie turnați-l într-un borcan pentru a fi folosit mai târziu (Vezi rendering bacon fat).
Aduceți apa braconajului la foc mic: în timp ce slănina se gătește, aduceți la fierbere o cratiță mare cu două treimi-umplută cu apă, apoi adăugați oțetul. Aduceți din nou apa la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic.
Sos Hollandaise în blender: pentru a face blender hollandaise, topiți 10 linguri de unt nesărat.
Puneți 3 gălbenușuri de ou, o lingură de suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare într-un blender, amestecați la viteză medie spre medie timp de 20-30 de secunde, până când ouăle se luminează la culoare.
Întoarceți blenderul până la cea mai mică setare, picurați încet în untul topit fierbinte, continuând să amestecați. Gustați pentru sare și aciditate și adăugați mai multă sare sau suc de lămâie după gust.
Transferați—l într—un recipient pe care îl puteți folosi pentru turnare și așezați-l pe un loc cald-dar nu fierbinte-pe sau lângă plită.
ouăle: Iată o metodă ușoară pentru braconajul ouălor. În esență, lucrând câte un ou pe rând, spargi un ou într-un castron mic și îl strecori în apa care abia fierbe. Odată ce începe să se solidifice, puteți aluneca într-un alt ou, până când aveți toate cele patru gătit.
Opriți focul, acoperiți tigaia și lăsați să stea 4 minute. (Amintiți-vă ce ou a intrat mai întâi, veți dori să îl scoateți mai întâi.) Când vine timpul să scoateți ouăle, ridicați ușor cu o lingură cu fante.
Rețineți că momentul este puțin variabil pe ouă, în funcție de dimensiunea tigaiei dvs., de câtă apă, de câte ouă și de cât de curgătoare vă plac. S-ar putea să trebuiască să experimentați puțin cu configurația dvs. pentru a vă da seama ce trebuie să faceți pentru a obține ouăle exact așa cum vă plac.
Prajiti briose englezesti: de îndată ce toate ouăle sunt în apa braconajului, începeți să vă prăjiți brioșele englezești. Dacă nu puteți prăji toate brioșele până când ouăle sunt gata, scoateți ușor ouăle din apa de braconaj și puneți-le într-un castron.
Asamblați-vă ouăle Benedict: pentru a asambla, ungeți o parte a unei brioșe englezești. Se acoperă cu două felii de slănină sau 1 felie de slănină Canadiană. Puteți tăia slănina pentru a se potrivi brioșei, dacă doriți.
Puneți un ou pocat deasupra slăninei, apoi turnați niște hollandaise peste.
Presărați niște pătrunjel peste toate și serviți deodată.
Vin recomandat: Chardonnay, Cava
Chardonnay și Cavan sunt alegerile mele de top pentru ouă Benedict. Vinul spumant-cu sucul nostru fără portocale-este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sosul olandez cu unt, totuși, s-ar putea să optați pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.