Cum să faci ouă Benedict

Cum să faci ouă Benedict
Cum să faci ouă Benedict necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 619 calorii, 16g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez, o picătură de cayenne, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. 5115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Copiii Pot Face: Ouă De Biscuiți Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
bacon: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați fâșiile de slănină sau feliile de slănină Canadiană. Se prăjește încet, întorcându-se ocazional, până când slănina se rumeneste pe ambele părți, iar dacă se folosește slănină cu bandă, o mare parte din grăsime este redată (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
4
Folosiți clești sau o furculiță pentru a scoate slănina din tigaie, așezată pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Nu turnați grăsimea de slănină rămasă în tigaie pe scurgere! Fie umpleți-l cu prosoape de hârtie când s-a răcit puțin, fie turnați-l într-un borcan pentru a fi folosit mai târziu (Vezi rendering bacon fat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Aduceți apa braconajului la foc mic: în timp ce slănina se gătește, aduceți la fierbere o cratiță mare cu două treimi-umplută cu apă, apoi adăugați oțetul. Aduceți din nou apa la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Sos Hollandaise în blender: pentru a face blender hollandaise, topiți 10 linguri de unt nesărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Unt NesăratUnt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Puneți 3 gălbenușuri de ou, o lingură de suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare într-un blender, amestecați la viteză medie spre medie timp de 20-30 de secunde, până când ouăle se luminează la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Întoarceți blenderul până la cea mai mică setare, picurați încet în untul topit fierbinte, continuând să amestecați. Gustați pentru sare și aciditate și adăugați mai multă sare sau suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Transferați—l într—un recipient pe care îl puteți folosi pentru turnare și așezați-l pe un loc cald-dar nu fierbinte-pe sau lângă plită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
ouăle: Iată o metodă ușoară pentru braconajul ouălor. În esență, lucrând câte un ou pe rând, spargi un ou într-un castron mic și îl strecori în apa care abia fierbe. Odată ce începe să se solidifice, puteți aluneca într-un alt ou, până când aveți toate cele patru gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Opriți focul, acoperiți tigaia și lăsați să stea 4 minute. (Amintiți-vă ce ou a intrat mai întâi, veți dori să îl scoateți mai întâi.) Când vine timpul să scoateți ouăle, ridicați ușor cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Rețineți că momentul este puțin variabil pe ouă, în funcție de dimensiunea tigaiei dvs., de câtă apă, de câte ouă și de cât de curgătoare vă plac. S-ar putea să trebuiască să experimentați puțin cu configurația dvs. pentru a vă da seama ce trebuie să faceți pentru a obține ouăle exact așa cum vă plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Prajiti briose englezesti: de îndată ce toate ouăle sunt în apa braconajului, începeți să vă prăjiți brioșele englezești. Dacă nu puteți prăji toate brioșele până când ouăle sunt gata, scoateți ușor ouăle din apa de braconaj și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Asamblați-vă ouăle Benedict: pentru a asambla, ungeți o parte a unei brioșe englezești. Se acoperă cu două felii de slănină sau 1 felie de slănină Canadiană. Puteți tăia slănina pentru a se potrivi brioșei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
16
Puneți un ou pocat deasupra slăninei, apoi turnați niște hollandaise peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
17
Presărați niște pătrunjel peste toate și serviți deodată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Cava

Chardonnay și Cavan sunt alegerile mele de top pentru ouă Benedict. Vinul spumant-cu sucul nostru fără portocale-este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sosul olandez cu unt, totuși, s-ar putea să optați pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista