Cum se prepară salată de varză

Cum se prepară salată de varză
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo-vegetare în cutia de rețete, Cum să faceți salată de varză cu varză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,15 USD per porție, primești un aperitiv care servește 4. O porție conține 330 de calorii, 4 g de proteine și 22 g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită coajă de portocale, curmal, ulei de măsline și suc de portocale. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97%, ceea ce este uimitor. Preparați Salată de Kale Albă și Pesto, Salata de Pui Friptă Pregătită și Salata de Kale cu Tahini, Caise și Migdale și Prăjiturile cu Kale Afumată și Cartofi și Salata de Kale Roșie cu mere murate rapid sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă într-un castron oțetul, sucul de portocale, muștarul de Dijon, coaja de portocală, chimenul și fulgii de ardei roșu. Se toarnă încet ulei de măsline în amestecul de suc de portocale, amestecând până se densă și se combină bine. Asezonați dressingul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți tulpinile de pe fiecare frunză de varză. Stivuiți 3 până la 4 frunze de kale și rulați împreună. Tăiați fin frunzele de varză în cruce pentru a crea panglici subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Combinați kale feliată, curmalul, mărul, portocala și nucile fistic într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
CurmaleCurmale
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați dressingul și amestecați până se îmbracă bine.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista