Cum se prepară Kefir de apă (un tutorial rapid)

Cum se prepară Kefir de apă (un tutorial rapid)
Cum se prepară chefirul de apă (un tutorial rapid) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 4312 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr din trestie, boabe de kefir de apă, smochine nesulfurate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cum se prepară Kefir de apă (un tutorial rapid), Kefir De Apă, și Kefir De Apă (Tibicos).

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere aproximativ 6 căni de apă filtrată, apoi amestecați zahărul. Continuați să amestecați zahărul în apa fierbinte până se dizolvă, apoi lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Așezați boabele de kefir de apă într-un borcan de 2 litri,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
ChefirChefir
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se toarnă apa cu zahăr și se aruncă smochinele și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Adăugați un strop de concentrace sau alt supliment mineral lichid, dacă doriți. Acoperiți borcanul ușor cu un capac sau cu o pânză de brânză fixată cu sfoară de gătit pentru a permite aerului să intre, dar pentru a preveni resturile rătăcite să vă strice chefirul de apă. Lăsați chefirul de apă să fermenteze timp de 2 până la 3 zile. Cu cât fermentează mai mult, cu atât aroma sa va deveni mai puternică. Când chefirul de apă capătă o aromă care ți se potrivește, strecoară-l printr-o strecurătoare nereactivă (plastic, lemn sau oțel inoxidabil) într-un ulcior. Aruncați lămâia și smochinele uzate, dar rezervați boabele de kefir de apă care pot fi recultate imediat sau care pot fi păstrate în apă la frigider până la 1 săptămână.În timp ce chefirul de apă poate fi savurat așa cum este, după fermentarea inițială, îl puteți fermenta și a doua oară. Fermentarea secundară vă permite să aromatizați chefirul de apă, iar procesul de fermentare secundară, care are loc într-o sticlă bine acoperită (ca acestea) permite dezvoltarea dioxidului de carbon, producând un kefir cu apă gazoasă.Pentru fermentația secundară, turnați fie 1/4 cană de suc de fructe la alegere, fie 1 lingură de zahăr organic din trestie în fiecare dintre cele două sticle flip-top (ca acestea). Apoi turnați chefirul de apă din ulcior în sticlă, umplându-le la 1/2 inch până la 1 inch de deschiderile lor. Sigilați sticlele și așezați-le pe blat pentru a fermenta încă 18 până la 24 de ore, ținând cont de faptul că temperaturile calde vor accelera procesul de fermentare, în timp ce temperaturile reci îl vor încetini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
ChefirChefir
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Transferați sticlele de kefir de apă la frigider timp de 3 zile pentru a permite bulelor să se stabilească. Deschideți cu atenție peste o chiuvetă, deoarece lichidul din sticlă este sub presiune, iar când eliberați sigiliul sticlei, chefirul de apă se poate fizz și spuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChefirChefir
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista