Cum se face unt de mere toată ziua

Cum se face unt de mere toată ziua
Cum se face untul de mere pe tot parcursul zilei ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 1101 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 3684 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți mere, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cum se face unt de mere (fără zahăr adăugat),

Instrucțiuni

1
Așezați merele într-un aragaz lent. Într-un castron mediu, amestecați zahărul, scorțișoara, cuișoarele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă amestecul peste merele din aragazul lent și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Acoperiți și gătiți la înălțime 1 oră.
4
Reduceți căldura la minim și gătiți 9 până la 11 ore, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat și maro închis.
5
Descoperiți și continuați să gătiți la 1 oră scăzută. Se amestecă cu o măturică, dacă se dorește, pentru a crește netezimea.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Puneți amestecul în recipiente sterile, acoperiți și refrigerați sau congelați.
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista