Cum se face supa Minestrone

Cum se face supa Minestrone
Cum se face supa Minestrone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 449 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. 1279 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Supă Minestrone, Supă Minestrone, și Supă Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pancetta; gatiti si amestecati pana incepe sa se rumeneasca, 2-3 minute. Se amestecă ceapa și țelina; gătiți și amestecați până când ceapa începe să devină translucidă, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul tocat și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se toarnă bulion de pui, apă și roșii prune în amestecul de pancetta și ceapă. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Prune RoșiiPrune Roșii
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă fasolea de afine, varza, fasolea garbanzo, fulgii de ardei roșu, condimentul Italian și 2 lingurițe de sare în amestecul de bulion. Aduceți la foc mic și gătiți până când boabele de afine sunt fragede, adăugând mai multă apă după cum este necesar dacă supa devine prea groasă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole De AfineFasole De Afine
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Se amestecă mătgul elvețian și se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Se amestecă pastele și se mărește focul la mediu-mare și se fierbe până când pastele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se toarnă în boluri și se acoperă cu ulei de măsline extravirgin, brânză Parmigiano-Reggiano și pătrunjel Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista