Cum se face sos de ciuperci

Cum se face sos de ciuperci
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Cum se face sosul de ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 105 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 98 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ciuperci, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Curcan de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, și Asigurați-Înainte Sos.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul la foc mediu într-o cratiță până se spumează. Se amestecă ciupercile. Se condimentează cu sare. Se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă făina, se gătește și se amestecă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați aproximativ 1 cană de bulion de vită, amestecând rapid până se încorporează, apoi turnați restul de stoc și amestecați bine. Condimentează cu piper negru și cimbru. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De VităCarne De Vită
StocStoc
CimbruCimbru

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista