Cum se face sos de ciuperci
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Cum se face sosul de ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 105 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 98 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ciuperci, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Curcan de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, și Asigurați-Înainte Sos.
Instrucțiuni
Încălziți untul la foc mediu într-o cratiță până se spumează. Se amestecă ciupercile. Se condimentează cu sare. Se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă făina, se gătește și se amestecă aproximativ 5 minute.
Adăugați aproximativ 1 cană de bulion de vită, amestecând rapid până se încorporează, apoi turnați restul de stoc și amestecați bine. Condimentează cu piper negru și cimbru. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând des.