Cum se face carne de vită și varză
Cum se face carne de vită și varză necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și whole 30 are 568 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.98 pe portie, primești un fel principal care servește 8. Dacă aveți la îndemână varză, piept de vită, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cum se face carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și Cea mai bună carne de vită și varză.
Instrucțiuni
Combinați conținutul pachetului de carne de vită și condimente, apă, ceapă, morcovi, țelină și sare împreună într-o oală mare sau cuptor olandez; aduceți la foc mic, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață.
Acoperiți oala, reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea este aproape fragedă, aproximativ 3 ore.
Adăugați cartofii și fierbeți, neacoperite, până când cartofii sunt aproape fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Așezați bucățile de varză deasupra și în jurul cărnii, acoperiți oala și fierbeți până când varza este fragedă, încă 20 până la 30 de minute.
Scoateți carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute.
Tăiați cerealele și serviți într-un castron; puneți legumele și bulionul deasupra.