Cum Se Face Aluatul De Plăcintă

Cum Se Face Aluatul De Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați cum să faceți aluatul de plăcintă. Această rețetă servește 20. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 138 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet de cidru, sare, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face Bourekas cu aluat Filo, Trufe De Aluat Cu Fursecuri Funfetti: Stropirile Fac Totul Mai Distractiv, și Ciocolata Chip Cookie Aluat Prajiturele Cu Cookie Aluat Buttercr.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea și untul într-un robot de bucătărie. Puls până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere, aproximativ 10 impulsuri de 1 secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Amestecați apa și oțetul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă jumătate din amestecul de apă cu gheață și oțet în amestecul de făină și unt. Puls pentru a combina, aproximativ 3 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
4
Se toarnă amestecul de apă cu gheață și oțet rămas. Puls până când amestecul începe doar să vină împreună, aproximativ 8 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lemn, puneți-l în formă rotundă și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc de aproximativ 5 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista