Cum Se Face Aluatul De Plăcintă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați cum să faceți aluatul de plăcintă. Această rețetă servește 20. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 138 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet de cidru, sare, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face Bourekas cu aluat Filo, Trufe De Aluat Cu Fursecuri Funfetti: Stropirile Fac Totul Mai Distractiv, și Ciocolata Chip Cookie Aluat Prajiturele Cu Cookie Aluat Buttercr.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și untul într-un robot de bucătărie. Puls până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere, aproximativ 10 impulsuri de 1 secundă.
Amestecați apa și oțetul într-un bol mic.
Se toarnă jumătate din amestecul de apă cu gheață și oțet în amestecul de făină și unt. Puls pentru a combina, aproximativ 3 (1 secundă) impulsuri.
Se toarnă amestecul de apă cu gheață și oțet rămas. Puls până când amestecul începe doar să vină împreună, aproximativ 8 (1 secundă) impulsuri.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lemn, puneți-l în formă rotundă și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc de aproximativ 5 inci lățime.
Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute până când este gata de utilizare.