Cum se fac murături de pâine și unt
Cum se face muraturi de pâine și unt este un fără gluten și vegan rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 705 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de țelină, sare, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pâine un unt muraturi, Murături de pâine și unt, și Murături de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună castraveți, ceapă, ardei grași verzi, usturoi și sare. Se lasă să stea aproximativ 3 ore.
Într-o cratiță mare, amestecați oțetul de cidru, zahărul alb, semințele de muștar, Semințele de țelină, cuișoarele întregi și turmericul. Aduceți la fierbere.
Scurgeți lichidul din amestecul de castraveți. Se amestecă amestecul în amestecul de oțet fierbinte.
Se ia de pe foc cu puțin timp înainte ca amestecurile combinate să revină la fierbere.
Transferați în recipiente sterile. Sigilați și răciți la frigider până la servire.