Cuier friptură cu sos de usturoi verde

Hanger Steak cu sos verde-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, bulion de vită, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de umeraș la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandy, Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars, și Usturoi la grătar și friptură de umeraș marinată cu ierburi.
Instrucțiuni
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați fripturi și gătiți, rotind o dată, până la mediu-rar, 10 până la 12 minute.
Transferați pe o tăietură; cort cu folie.
Reduceți căldura la mediu și adăugați 1 lingură. unt la tigaie.
Adăugați usturoi verde și usturoi și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulion, vin și oțet și se gătește, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite, până se reduce cu două treimi.
Se ia de pe foc și se amestecă untul rămas. Se condimentează cu 1/4 linguriță rămasă. fiecare sare și piper și se servește cu friptură feliată.
* Cumpărați usturoi verde (recoltat înainte ca bulbul să fie matur) la piețele fermierilor și la băcăniile asiatice primăvara și începutul verii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.