Nevoie de o fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Cuiburile de Sushi de primăvară ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați dashi, lăstari de bambus, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi), și Baie De Primăvară.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană Dashi, zahăr și 3 lingurițe mirin în cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fâșii de morcov; gatiti pana cand este crocant-fraged, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați fâșiile de morcov în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
3
Adăugați lăstari de bambus, ciuperci și sos de soia în lichidul de gătit. Gatiti pana cand lichidul este aproape evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Ciuperci
Sos De Soia
4
Adăugați fâșii de morcov. Se răcește complet amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
5
Bateți oul, sarea și 1 linguriță mirin într-un castron mic pentru a amesteca. Pulverizați tigaie antiaderentă cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
6
Încălziți tigaia la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie, învârtind tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand fundul amestecului de oua este setat, dar nu se rumeneste, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți clătita cu ou. Gatiti pana cand clatita cu ou este asezata pe fund, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați la prosop de hârtie. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Rulați clătita cu ou, apoi tăiați transversal în fâșii foarte subțiri. Aruncați cu degetele pentru a pufui fâșii de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ouă
10
Gatiti sparanghelul intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Scurgere. Sparanghel rece în castron de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se scurge bine.
13
Aruncați orezul Sushi, amestecul de morcovi și sparanghelul într-un castron mare. (Fâșiile de ou și amestecul de orez pot fi făcute cu 2 ore înainte. Acoperiți separat și lăsați să stea la temperatura camerei rece. A nu se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sparanghel
Morcov
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Aliniați 6 boluri cu frunze de salată. Puneți amestecul de orez în frunze, îngrămădind ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Garnisiți orezul cu fâșii de ou, creveți și ghimbir murat și serviți.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.