Cuiburi De Spanac
Cuiburile de spanac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă philadelphia, frunze de spanac, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Cuiburi De Ouă De Cartofi Dulci De Spanac, Ouă coapte și cremă de slănină în cuiburi de fettuccine de spanac, și Cuiburi De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Puneți jumătate din spanac în apă și sare într-o cratiță mare; capac. Gatiti la foc mediu 5-8 min. sau până când spanacul este ofilit, amestecând des.
Îndepărtați spanacul cu clești; scurgeți în strecurătoare. Repetați cu spanacul rămas. Se răcește ușor.
Se amestecă spanacul și ceapa; împărțiți amestecul în 6 porții. Strângeți excesul de apă. Folosind mâinile, formați mici "cuiburi", făcând o mică indentare în centru.
Așezați cuiburile în vasul de copt; așezați 1 bucată de brânză cremă în centrul fiecărui cuib.
Coaceți 10 min. sau până când se încălzește.