Cuiburi De Păsări

Cuiburi De Păsări
Cuiburile de păsări ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 141 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 18. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt de arahide, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cuiburi de păsări Butterscotch (sau "Căpițe de fân"), Cuiburi De Păsări Mini Cheesecake, și Păsări într-un cuib.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună cerealele crocante de orez și nuca de cocos. Într-o cratiță mare, combinați siropul de porumb, zahărul brun, untul de arahide și vanilia. Gatiti la foc mediu amestecand frecvent pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale De Orez PufoaseCereale De Orez Pufoase
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de nucă de cocos și cereale până când este bine acoperit. Puneți amestecul deoparte până când este suficient de rece pentru a-l manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CerealeCereale
3
Formați amestecul în bile, apoi faceți o indentare în centru, astfel încât să arate ca niște cuiburi de păsări mici.
4
Așezați două sau trei boabe de jeleu în fiecare cuib.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista