Cue carnea de porc trasă

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cue carnea de porc trasă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 219 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, sare și piper, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent).
Instrucțiuni
Echipament Special: Oală Crock
Așezați sosul de roșii, ketchupul, oțetul de cidru, zahărul brun și praful de usturoi în vasul de crock. Se amestecă până se amestecă. Condimentează ambele tipuri de carne de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și adaugă în oală. Se acoperă cu ceapă și se amestecă ușor.
Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este complet gătită, la mare timp de 3 până la 4 ore sau la scăzut timp de 7 până la 8 ore.
Scoateți toată carnea de porc și puneți-o într-un castron mare. Tăiați fiecare bucată folosind 2 furculițe: una pentru a ține carnea de porc în loc și cealaltă pentru a răzui carnea și a o sfărâma. Întoarceți carnea de porc mărunțită în vasul de crock și amestecați bine cu sosul.
Dacă serviți un grup, păstrați vasul de crock la cea mai mică setare, astfel încât carnea de porc să rămână caldă. Se condimentează cu piper roșu zdrobit, dacă se utilizează. E timpul!