Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cubano. Această rețetă servește 10 și costă 4,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet, dovlecei de chayote și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până squash chayote ai putea urma acest fel principal cu Chayote Squash Mock Apple Pie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cubano, Cubano, și Sandwich Cubano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea kosher, zahărul brun, chimenul, coriandrul, ienibaharul, muștarul, piperul, cuișoarele, feniculul și frunzele de dafin. Apoi frecați peste fundul de porc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Boston Fundul
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Mărar Proaspăt, Smuls
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Adăugați cilantro, usturoiul și sarea într-un robot de bucătărie cu 1/4 cană de bere. Puree până când amestecul devine pesto. Apoi adăugați berea rămasă, coaja de lămâie și sucul și coaja de portocală și sucul. Acoperiți fundul de porc și marinați la frigider timp de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Boston Fundul
1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. gătiți carnea de porc până când carnea trage fără efort de pe os, aproximativ 6 ore. Trageți carnea și lăsați-o în sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru șuncă: Preîncălziți cuptorul la 240 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Bateți mierea, muștarul, zahărul brun și piureul de ananas. Sufoca peste partea exterioară a șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Puneți șunca într-o tigaie și înconjurați-o cu bere. Acoperiți cu folie de staniu. Gatiti pana cand carnea trage fara efort de pe os, 8-10 ore. Trageți carnea și lăsați-o în sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Pentru sandwich: feliați ciabatta în jumătate, stropiți pâinea cu ulei de măsline și prăjiți timp de 8 până la 10 minute. Apoi lăsați-l să stea timp de 30 de minute; stalența pâinii îi va permite să țină sucurile din carne de porc și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ciabatta
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Mustar Preparat, Optional
7
Pentru asamblare: Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Stratează jumătatea inferioară a pâinii cu carnea de porc trasă și șunca. Feliați murăturile pe lungime aproximativ 1/8-inch pe o mandolină și așezați deasupra cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
9
Așezați brânza elvețiană peste murături și fierbeți până când brânza este bulbucată și aurie, aproximativ 2 minute. Se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine și se taie sandwich-ul în jumătate în diagonală pe o părtinire lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
10
Tăiați în sandvișuri mai mici și serviți cu Slaw Chayote și Plantains prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Chayote
11
Puneți castraveții într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
12
Adăugați 12 căni de apă, oțetul, sarea fină, semințele de muștar, boabele de piper, coriandrul, frunzele de dafin, usturoiul și mărarul într-o oală mare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sare Fină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Trageți castraveții din Baia de gheață și adăugați în borcane de zidărie. Turnați cu grijă saramura clocotită peste castraveți și fixați capacele, asigurându-vă că castraveții sunt complet scufundați. A nu se păstra la frigider timp de 24 de ore. Păstrați întotdeauna murăturile în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
14
Feliați ridichile și chayote cu grosimea de 1/4 inci pe o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Chayote
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
15
Combinați cu cilantro, coaja de lime și sucul de lime într-un bol de amestecare și adăugați sare după gust, ajustând cantitatea de suc de lime, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
16
Scorați plantainele pe 2 părți și coajați pielea. Tăiați subțire cercuri mici folosind o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
17
Încălziți uleiul într-o friteuză la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
18
Adăugați plantanele și prăjiți timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
19
Scoateți într-un vas de amestecare căptușit cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual