Cubanez Medianoche Sandwich
Cubanez Medianoche Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 638 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rulouri, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 89 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Clasic Cubanez Midnight (Medianoche) Sandwich, Sandwich Cubanez La Grătar (Sandwich Cubano), și Sandwich Cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru carnea de porc: reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Linie foaie de copt cu folie. Poke muschiulet de porc peste tot cu cuțit. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați carnea de porc pe foaia de copt pregătită.
Așezați usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic sau ceașcă de ceai; uleiul ar trebui să acopere complet usturoiul. Cuptor cu microunde 45 de secunde.
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă în suc de portocale, suc de lămâie, oregano și chimen.
Se toarnă amestecul de usturoi peste filetul de porc, frecându-se în perforații. Se prăjește până când temperatura citește 145 cm. f pe termometrul cu citire instantanee, aproximativ 15 minute.
Transferați în raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 30 de minute. Carnea de porc poate fi preparată cu o zi în avans și refrigerată într-un recipient etanș. Feliați subțire carnea de porc.
Combinați 2 linguri de unt și muștar într-un castron mic.
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor uniform cu amestec de unt-muștar.
Top rolați fundul cu un strat de carne de porc, 2 felii de șuncă, 8 chipsuri de murături, 2 felii de brânză și topuri de rulou.
Întindeți exteriorul rulourilor cu restul de 2 linguri de unt.
Gatiti sandvisurile la foc mediu, apasand in jos cu spatula, pana cand sunt crocante si aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Alternativ, încălziți presa panini conform instrucțiunilor producătorului și gătiți sandvișurile până când sunt crocante și aurii.
Lăsați sandvișurile să se stabilească aproximativ 2 minute, apoi serviți.