Crăciun Cassata
Crăciun Cassata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză ricotta, cireșe, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cassata, Cassata, și Ricotta Cassata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coacăze și 3 linguri de sirop de cireșe rezervat într-un castron mic; rezervați 1/2 cană sirop de cireșe.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute sau până când coacăzele se înmoaie; scurgere. Tăiați grosier cireșele; pune deoparte.
Așezați brânza ricotta, toppingul bătut și 3 linguri de vin în robotul de bucătărie sau în blender. Acoperiți și procesați până la omogenizare.
Se transferă într-un castron mediu; pliați în cireșe și coacăze.
Tăiați tortul de lire orizontal în 3 straturi.
Așezați stratul inferior pe vasul de servire.
Se întinde cu jumătate din amestecul de ricotta.
Adăugați stratul de tort de mijloc.
Se întinde cu amestecul de ricotta rămas.
Adăugați stratul superior de tort. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați aproximativ 2 ore sau până când amestecul de ricotta este ferm.
Topiți chipsurile de ciocolată în cratiță de 2 litri la foc mic, amestecând frecvent. Se amestecă restul de 3 linguri de vin și se rezervă 1/2 cană de sirop de cireșe până se omogenizează; se ia de pe foc. Bateți în unt, câteva bucăți la un moment dat, folosind sârmă, până se topește. Dați la frigider aproximativ 45 de minute sau până când este suficient de gros pentru a se răspândi.
Întindeți amestecul de ciocolată deasupra și părțile laterale ale desertului. A se păstra acoperit la frigider.