Crutoane De Mămăligă Crocante

Crutoane De Mămăligă Crocante
Crutoane de mămăligă crocante este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 4 porții. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 476 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați escarole și supă de fasole, parmezan, mămăligă cu aromă de ierburi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Verdeață cu crutoane de mămăligă, Salată Caesar cu crutoane de mămăligă, și Broccoli rabe cu crutoane de mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Tăiați mămăliga în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
3
Așezați feliile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți feliile de mămăligă; presărați fiecare cu 1 lingură de parmezan. Se fierbe 3 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește ușor și se taie fiecare felie în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista