Crustă pentru plăcintă cu legume
Crusta pentru Veggie Pot Pie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 139g de grăsime, și un total de 2118 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de făină, scurtare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Se amestecă 2 căni de făină și sare cu scurtarea legumelor folosind blenderul de patiserie.
Se amestecă în 6 până la 8 linguri de apă cu gheață și se amestecă până când amestecul formează o bilă. Împărțiți mingea în jumătate.
Folosind un sucitor, rulați una dintre bile pentru a se potrivi cu fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 11x7 inch.
Întindeți cealaltă jumătate de aluat pentru a forma crusta superioară.
Folosiți această crustă de plăcintă conform instrucțiunilor din rețeta dvs. preferată de plăcintă.