Crustă De Pizza Fără Gluten

Crustă De Pizza Fără Gluten
Reteta crusta de pizza fara Gluten este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o crustă care servește 8. O porție conține 509 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon din cartofi, ou, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza taco fără gluten cu crustă de pizza fără gluten Udi, Crustă De Pizza Fără Gluten, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună amestecul de făină, drojdia, psyllium și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă acest amestec în vasul unui mixer de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Finalizarea aluatului: cu mixerul standului care rulează pe jos, adăugați uleiul de măsline, apoi oul. Încet, se toarnă în apă. Iată partea importantă: aluatul de pizza fără gluten nu va arăta la fel ca aluatul de gluten. Va fi mult mai umed, chiar și puțin ca aluatul de clătite. În timp ce turnați apa, căutați aluatul să se unească în jurul paletei. Cu toate acestea, atunci când opriți mixerul, aluatul ar trebui să scadă imediat de pe paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Lăsând aluatul să crească: răzuiți aluatul de pizza într-un bol mare uns. Acoperiți-l cu folie de plastic și puneți vasul într-un loc cald. Aluatul fără Gluten nu crește la fel de mult ca aluatul cu gluten. În schimb, căutați aluatul să se hidrateze complet și să crească în dimensiune cu aproximativ o treime. Când aluatul a crescut puțin și are textura aluatului tradițional, aproximativ 1 1/2 ore, sunteți gata să coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F. Dacă aveți o piatră de pizza - și vă recomandăm să o faceți - puneți-o acum în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Dacă dețineți o coajă de pizza, așezați acum o bucată de hârtie pergament pe ea. Dacă nu dețineți una, puneți hârtia pergament pe o tigaie de pizza sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Puneți aluatul în jos pe hârtia pergament, apoi acoperiți-l cu altul de aceeași dimensiune. Folosind mâinile sau un sucitor, aplatizați aluatul încet și uniform. Vrei un aluat de pizza de aproximativ 12 centimetri în diametru. Scoateți bucata superioară de hârtie pergament de pe aluatul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Presărați puțin ulei de măsline peste vârful aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Coaceți aluatul la cuptor până când marginile încep să se rumenească și crocante, iar partea superioară a pizza este puțin fermă la atingere, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți aluatul de pizza și acoperiți cu orice toppinguri doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
7
Se toarnă toate făina într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând containere mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan de sticlă mare.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista