Crustă De Pizza Fără Gluten

Crustă De Pizza Fără Gluten
Reteta crusta de pizza fara Gluten este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o crustă care servește 8. O porție conține 509 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon din cartofi, ou, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza taco fără gluten cu crustă de pizza fără gluten Udi, Crustă De Pizza Fără Gluten, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună amestecul de făină, drojdia, psyllium și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se toarnă acest amestec în vasul unui mixer de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Finalizarea aluatului: cu mixerul standului care rulează pe jos, adăugați uleiul de măsline, apoi oul. Încet, se toarnă în apă. Iată partea importantă: aluatul de pizza fără gluten nu va arăta la fel ca aluatul de gluten. Va fi mult mai umed, chiar și puțin ca aluatul de clătite. În timp ce turnați apa, căutați aluatul să se unească în jurul paletei. Cu toate acestea, atunci când opriți mixerul, aluatul ar trebui să scadă imediat de pe paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Lăsând aluatul să crească: răzuiți aluatul de pizza într-un bol mare uns. Acoperiți-l cu folie de plastic și puneți vasul într-un loc cald. Aluatul fără Gluten nu crește la fel de mult ca aluatul cu gluten. În schimb, căutați aluatul să se hidrateze complet și să crească în dimensiune cu aproximativ o treime. Când aluatul a crescut puțin și are textura aluatului tradițional, aproximativ 1 1/2 ore, sunteți gata să coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F. Dacă aveți o piatră de pizza - și vă recomandăm să o faceți - puneți-o acum în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Dacă dețineți o coajă de pizza, așezați acum o bucată de hârtie pergament pe ea. Dacă nu dețineți una, puneți hârtia pergament pe o tigaie de pizza sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Puneți aluatul în jos pe hârtia pergament, apoi acoperiți-l cu altul de aceeași dimensiune. Folosind mâinile sau un sucitor, aplatizați aluatul încet și uniform. Vrei un aluat de pizza de aproximativ 12 centimetri în diametru. Scoateți bucata superioară de hârtie pergament de pe aluatul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Presărați puțin ulei de măsline peste vârful aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Coaceți aluatul la cuptor până când marginile încep să se rumenească și crocante, iar partea superioară a pizza este puțin fermă la atingere, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți aluatul de pizza și acoperiți cu orice toppinguri doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
7
Se toarnă toate făina într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând containere mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan de sticlă mare.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista