Crustă De Pizza

Crusta de Pizza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de crustă. Această rețetă face 1 porții cu 1222 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri de pizza, sos de pizza, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Brussels Sprout, Walnut & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, zahărul și 1 cană de apă caldă într-un bol al unui mixer electric de stand greu; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați 2 căni de făină, ulei și sare în castron și bateți la viteză mică, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Adăugați treptat făină suplimentară până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și trageți împreună. (Notă: aluatul va avea un aspect "shaggy" pe măsură ce se adaugă făina. Când s-a adăugat suficientă făină, aluatul va arăta moale și neted, nu umed și lipicios sau prea uscat cu o suprafață aspră.)
Măriți viteza la mediu și bateți 5 minute. Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și lăsați să stea 10 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într-o bilă.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă.
Stropiți cu ulei de măsline sau întindeți cu pesto sau sos de pizza și presărați cu toppinguri dorite.
Coaceți la 475 timp de 20 până la 25 de minute.