Crustă De Pizza

Crustă De Pizza
Crusta de Pizza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de crustă. Această rețetă face 1 porții cu 1222 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri de pizza, sos de pizza, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Brussels Sprout, Walnut & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, zahărul și 1 cană de apă caldă într-un bol al unui mixer electric de stand greu; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 căni de făină, ulei și sare în castron și bateți la viteză mică, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Adăugați treptat făină suplimentară până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și trageți împreună. (Notă: aluatul va avea un aspect "shaggy" pe măsură ce se adaugă făina. Când s-a adăugat suficientă făină, aluatul va arăta moale și neted, nu umed și lipicios sau prea uscat cu o suprafață aspră.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Măriți viteza la mediu și bateți 5 minute. Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Stropiți cu ulei de măsline sau întindeți cu pesto sau sos de pizza și presărați cu toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți la 475 timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista