Crustă De Biscuiți Cu Unt

Crustă De Biscuiți Cu Unt
Crusta de biscuiți cu unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de crustă. Această rețetă face 8 porții cu 239 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, firimituri de prăjituri cu unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de biscuiți, Crustă De Tartă Cu Unt De Arahide Dulce, și Plăcintă cremoasă cu unt de arahide cu crustă de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele; apăsați ferm amestecul de firimituri pe partea de jos, în sus și pe buza unei plăci de 9 inci ușor unsă.
2
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți-l pe un suport de sârmă și răciți crusta cu 1 oră sau până când se răcește complet înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Notă: în scopuri de testare, am folosit cookie-uri Pepperidge Farm Chessmen pentru cookie-urile cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista