Crusta De Macadamia
Crusta de Macadamia ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 165 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr brun ferm, macadamii prăjite, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă cu var cheie cu crustă de nuci de Macadamia, Mango Crocant Cu Crustă De Nuci De Macadamia, și Cheesecake cu nucă de cocos cu crustă de nuci de Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți macadamiile până se toacă mărunt.
Se toarnă într-un castron. În robotul de bucătărie, rotiți făina, zahărul și untul până se formează firimituri fine.
Adăugați macadamias și învârtiți doar până când aluatul se lipeste. (Sau tocați nucile cu un cuțit ascuțit și puneți-le într-un castron cu făină, zahăr și unt; frecați cu degetele până când amestecul se lipește, apoi bateți într-o bilă.)
Apăsați amestecul uniform pe fund și aproximativ 1 1/4 inci în sus pe laturile unei tigaie de cheesecake de 9 inci cu o jantă detașabilă.
Coaceți crusta într-un cuptor de 350 până se rumenesc, 12 până la 18 minute. Se pune pe un raft și se răcește cel puțin 30 de minute.