Crupe Griddled cu ulei de Cilantro

Grits Griddled cu ulei de coriandru ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 160 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de crupe de gătit rapid, frunze de coriandru, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, și Burgeri Cu Ceapa Griddled.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă și bulion la fierbere într-un 4-qt. cratiță. Se amestecă crupe, sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți, neacoperit, 8 minute sau până când este foarte gros.
Adăugați brânză, amestecând până se topește.
Scoateți de pe foc și turnați grâu într-o tigaie de 13" x 9" acoperită cu spray de gătit. Puneți deoparte să se răcească complet.
În timp ce grăsimile se răcesc, procesați ceapa verde și cilantro într-un mic robot de bucătărie până când sunt tocate. Cu procesor de funcționare, se adaugă încet ulei, și procesul până bine amestecate.
Se toarnă ulei de cilantro într-o cratiță mică; deoparte.
Tăiați grăsimile răcite în 8 dreptunghiuri.
Tăiați fiecare dreptunghi în 2 triunghiuri.
Așezați o tigaie din fontă de 12 " la foc mediu-mare până la cald; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați jumătate din dreptunghiuri de grâu în tigaie, având grijă să păstrați dreptunghiurile împreună pentru o întoarcere mai ușoară. Gatiti 3 minute; acoperiti blaturile cu spray de gatit; întoarceți și gătiți pe cealaltă parte 3 minute sau până la aur.
Transferați grăsimile într-un platou de servire, separând dreptunghiurile în triunghiuri și păstrați-le la cald. Repetați procedura cu dreptunghiurile rămase.
Se încălzește amestecul de ulei la foc mediu doar până se încălzește.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul.
Stropiți 1 linguriță. ulei uniform pe fiecare triunghi; serviți cu uleiul rămas, dacă doriți.
Tăiați grăsimile răcite conform indicațiilor de mai sus. Acoperiți și păstrați la frigider. Se rumenesc și se prepară ulei de plante chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS