Crupe de Cheddar și Scallion
Cheddar și Scallion crupe ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 286 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, grâu, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cheddar Scallion Scones, Făină de ovăz cu Cheddar și Scallion, și Biscuiți Cheddar-Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți 4 1/4 căni de apă și sarea la fierbere.
Șoptind constant, adăugați încet grăsimile într-un flux constant. Reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand granulele sunt groase, cremoase si tragand departe de partea cratitei, 15-20 de minute.
Adăugați cheddarul și amestecați până se topește.
Adăugați scallions, piper și unt și amestecați.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.