Crupe crocante cu sfeclă dulce-acrișoară și ciuperci

Crupe crocante cu sfeclă dulce-acrișoară și ciuperci
Crupe crocante cu sfeclă dulce-acrișoară și ciuperci ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $3.84 pe portie. Această masă de dimineață are 344 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, auriu, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfeclă Dulce-Acrișoară, și Sfeclă dulce și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Căptușiți un vas de copt pătrat de 9 inci cu folie de plastic. Frecați ușor sfecla cu ulei de măsline și înfășurați individual în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți sfecla timp de aproximativ 1 oră sau până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lasă să se răcească ușor.
5
Între timp, într-o caserolă din fontă emailată medie sau cuptor olandez, bateți grăsimile cu laptele, apa și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant. Acoperiți grăsimile și coaceți la cuptor pentru aproximativ 50 de minute, amestecând de 3 sau 4 ori. Granulele se fac atunci când sunt fragede și lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți 6 linguri de unt și gălbenușul de ou în grâu. Se condimentează cu piper. Puneți grăsimile în vasul de copt pregătit și apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafață. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Curățați sfecla prăjită și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Transferați bucățile de sfeclă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ciupercile și crenguța de cimbru și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand lichidul s-a evaporat si ciupercile se rumenesc usor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați vinul și restul de 1/2 lingură de unt și gătiți, amestecând, până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați ciupercile la sfeclă. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
13
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
15
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
16
Adăugați oțetul, zahărul și un vârf de sare și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/4 cană de ulei de măsline și se adaugă la sfeclă și ciuperci. Se amestecă arpagicul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
17
Întindeți făina de orez pe o farfurie. Întoarceți grăsimile pe o suprafață de lucru; aruncați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
18
Tăiați grăsimile în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate în opt dreptunghiuri înguste de 4 1/2 inch. Praful de grâu cu făină de orez. Împărțiți restul de 1 cană plus 1 lingură de ulei de măsline între 2 skillets mari antiaderente și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
19
Adăugați prăjiturile cu nisip și prăjiți la foc moderat până devin aurii și crocante peste tot, aproximativ 8 minute în total.
20
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
21
Transferați prăjiturile într-un platou și acoperiți cu sfecla și ciupercile dulci-acrișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
22
Se ornează cu verdeața pentru bebeluși și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista