Crunchers De Nucă De Cocos-Caju

Crunchers De Nucă De Cocos-Caju
Crunchers de nucă de cocos-caju este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 22 de porții cu 277 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chocolaty Double Crunchers, Chocolaty Double Crunchers, și Cranberry Almond Crunchers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incinge cuptorul la 350 de grade F. intr-un bol mare, se bat zaharurile, untul, vanilia si oul cu mixerul electric la viteza medie, sau se amesteca cu lingura, pana devine cremoasa. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă nuca de cocos și caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CajuCaju
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Aruncați aluatul cu 1/4 cană la aproximativ 3 inci distanță pe o foaie mare de biscuiți fără grăsime; aplatizați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 12 până la 16 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții22
Scor De Sănătate1
Revista