Crumble de fructe de pădure
Reteta Berry Crumble se poate face in aproximativ 1 ora si 15 minute . O porție conține 626 de calorii , 8 g de proteine și 25 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 2,52 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert la preț rezonabil. Un amestec de zahăr granulat, zahăr brun ferm, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crumble cu fructe de pădure , Mere la cuptor vegan cu crumble de ovăz și Crumble cu pere umilă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă pătrată de copt de 1 1/2 litru (8 pe 8 inci) cu spray antiaderent.
Combinați fructele de pădure, zahărul granulat, făina, sucul de lămâie și vanilia într-un castron și amestecați bine.
Adăugați în vasul de copt pregătit.
Adăugați ovăzul, zahărul brun, fisticul, făina și untul într-un castron mediu și amestecați totul împreună cu mâinile.
Presărați amestecul uniform peste fructele de pădure și introduceți în cuptor și coaceți până când fructele de pădure sunt moi, umplutura clocotește și toppingul crocant este ușor auriu, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 30 de minute, astfel încât umplutura să se poată îngroșa.
Serviți cu o linguriță mare de înghețată de vanilie sau frișcă deasupra.