Crullers
Crullers ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 221 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți ulei vegetal, făină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crullers De Casă, Crullers Francezi, și Crullers Cu Geamuri Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, untul, zahărul și sarea într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Scoateți imediat de pe foc, adăugați toată făina simultan și amestecați tare cu o lingură de lemn până când toată făina este încorporată, aproximativ 30 până la 60 de secunde. Întoarceți tigaia la foc și gătiți, amestecând, pentru a evapora o parte din umiditate, aproximativ 2 minute.
Răzuiți amestecul într-un mixer în picioare prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosiți un mixer manual sau amestecați manual) și amestecați la viteză medie. Cu mixerul în funcțiune și adăugând 1 ou la un moment dat, adăugați 3 ouă, oprindu-vă după fiecare adăugare pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Se amestecă până când aluatul este neted și lucios și ouăle sunt complet încorporate. Aluatul trebuie să fie gros, dar ar trebui să cadă încet și constant din bătătoare atunci când le ridicați din castron. Dacă aluatul se agață încă de bătătoare, adăugați un alt ou și amestecați până se încorporează complet.
Aliniați o tigaie cu hârtie pergament. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea (folosiți o dimensiune mare, cum ar fi #12), introduceți aluatul pe tava de foi în rânduri de 2 inele de 1/2 inci. Congelați-le timp de 30 de minute pentru a le face mai ușor de ridicat.
Între timp, faceți glazura: amestecați împreună zahărul pudră și laptele într-un castron mic.
Se toarnă uleiul vegetal într-o oală mare la o adâncime de 2 inci și se încălzește la 325 grade F. lucrând în loturi, ridicați cercurile de aluat de pe tava de foi și alunecați-le cu grijă în ulei. Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor.
Scurgeți crullers pe o pungă de hârtie maro; apoi înmuiați-le complet în glazură.
Lăsați crullers să se răcească și să se stabilească înainte de servire.