Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian

Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian
Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, file de biban de mare, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tiradito Peruvian A Explicat, Biban De Mare Crudo, și Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați aji amarillo într-o cratiță cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți aproximativ 5 minute. Schimbați apa și repetați procedura de două ori mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aji AmarilloAji Amarillo
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Scoateți ardeii aji din apă și lăsați să se răcească ușor. Alunecați cojile de pe ardei, tăiați-le, însămânțați-le și îndepărtați-le. Amestecați cu uleiul până obțineți o pastă cremoasă. Acest lucru face mai mult decât veți avea nevoie.Faceți sosul tiradito: aduceți o cratiță mică cu apă la fiert, adăugați ardeiul gras galben și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Se scurge și se răcește. Alunecați pielea de pe ardei și puneți ardeiul într-un robot de bucătărie. Procesați până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați aproximativ 1 lingură de piure aji amarillo (sau mai mult pentru a crește picantitatea), usturoi, suc de lămâie, suc de lămâie și suc de scoici și pulsați doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aji AmarilloAji Amarillo
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se toarnă sosul pe un platou de servire cu o buză. Se răcește până este gata de servit.Pregătiți bibanul de mare: cu un cuțit ascuțit, tăiați de-a lungul fiecărei părți a liniei de sânge întunecate care curge pe linia laterală centrală a fileului. Aruncați carnea întunecată.Tăiați cele mai subțiri margini și clapeta de burtă, asigurându-vă că includeți oasele fine ale știftului care se află chiar în centrul cărnii de burtă. Fiecare file a fost acum transformat în 2 blocuri relativ uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Tăiați fiecare bloc în felii de centimetru sau felii mai subțiri și aranjați-le deasupra sosului pe platoul răcit.Folosind un picurător puneți una sau două picături de sos de soia pe fiecare felie de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se decoreaza cu coriandru și .
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista