Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian
Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, file de biban de mare, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tiradito Peruvian A Explicat, Biban De Mare Crudo, și Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aji amarillo într-o cratiță cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți aproximativ 5 minute. Schimbați apa și repetați procedura de două ori mai mult.
Scoateți ardeii aji din apă și lăsați să se răcească ușor. Alunecați cojile de pe ardei, tăiați-le, însămânțați-le și îndepărtați-le. Amestecați cu uleiul până obțineți o pastă cremoasă. Acest lucru face mai mult decât veți avea nevoie.Faceți sosul tiradito: aduceți o cratiță mică cu apă la fiert, adăugați ardeiul gras galben și fierbeți 15 minute.
Se scurge și se răcește. Alunecați pielea de pe ardei și puneți ardeiul într-un robot de bucătărie. Procesați până când este foarte neted.
Adăugați aproximativ 1 lingură de piure aji amarillo (sau mai mult pentru a crește picantitatea), usturoi, suc de lămâie, suc de lămâie și suc de scoici și pulsați doar până când sunt combinate.
Se toarnă sosul pe un platou de servire cu o buză. Se răcește până este gata de servit.Pregătiți bibanul de mare: cu un cuțit ascuțit, tăiați de-a lungul fiecărei părți a liniei de sânge întunecate care curge pe linia laterală centrală a fileului. Aruncați carnea întunecată.Tăiați cele mai subțiri margini și clapeta de burtă, asigurându-vă că includeți oasele fine ale știftului care se află chiar în centrul cărnii de burtă. Fiecare file a fost acum transformat în 2 blocuri relativ uniforme.
Tăiați fiecare bloc în felii de centimetru sau felii mai subțiri și aranjați-le deasupra sosului pe platoul răcit.Folosind un picurător puneți una sau două picături de sos de soia pe fiecare felie de pește.
Se decoreaza cu coriandru și .
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.